dressyrwelsh.blogg.se

2015-03-28
10:48:16

Thank heaven for helg!!

Usch, innerst inne känner jag mig inte så toppad som det hela tiden framstår som. Uppsats/examensarbetet pågår för fullt och jag känner mest av allt att jag bara skulle vilja kräkas på alltihop! Vi har ett intressant ämne men som med allt annat, när man MÅSTE göra något så är det inte kul, inte ens intressant. Jag önskar bara att det är ver snart så jag kan lägga allt det här med högskolan bakom mig!
 
Igårkväll konstaterade jag dessutom att mitt internet började gå slött, jag tänkte att japp, nu är det något fel på det. De kan få till imorn på sig att rätta till det sen ska de minsann få höra! Sen imorse kom jag på att det kanske inte var deras fel trots allt, kanske har jag råkat använda upp det. Så jag ringde och lät ungefär som jag känner mig och ja, det var ju precis så det var. Killen i andra änden av luren tyckte nog lite synd om mig så han bjöd på 2 GB att roa mig med till på onsdag när det kommer mer. Helt klart stort plus i kanten för detta! Det gjorde i alla fall dagen en aning ljusare ;)
 
Jag har arrangerat alla mina blommor i mitt hus också, de är också ett trevligt inslag. Allihopa lever dessutom, helt klart ett extra trevligt inslag! 3 nya orchidéer med blommor från Köpenhamn och 3 gamla orchidéer som har knoppar och skott. Dessutom har jag 2 stora tekannor med hyacinter i, jättefina! Tänkte jag skulle plantera något annat där i sen när de är överblommade, men innan dess hoppas jag att de ska sprida lite trevlig doft i huset :P Min gigantiska murgröna har inte flyttat in än, jag orkar inte lyfta den själv, så det får vänta, kanske till imorn eller nåt. Det går inte att föreställa sig på bild hur stor den är! Den är helt klart mitt bästa köp från resan. Inte för att jag vet vad jag ska ha den eller ens VART jag ska ha den, men de är cool, de är liksom det som är grejen! Hur många har en murgröna som de inte orkar flytta själva?! ;)
 
Åh, allt det här pratet om min murgröna gör att jag börjar känna mig glad igen, haha! Tror jag ska klä på mig nåt som är lite mer upplyftande än mjukisbyxor och åka och se om jag inte kan tröstshoppa en poncho eller nåt! Och kanske en korv eller två så hundarna Fiffi lyder :P
 
 
Kommentar:
2015-03-28 @ 17:56:35
#1: Mamma

Hej!
Vilka häftiga orkidéer! Färgerna! Teakannan är också en trevlig prydnad! Vilken färg har hyacinterna?
Murgrönan kan man ha ute nu om man vill!
Ha en fortsatt trevlig helg! Mamma

Svar: Hyacinterna är vita :) Och murgrönan vill helst bo inne, så jag kan beundra den så mycket så möjligt ;)
Evelina Gustafsson

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: