dressyrwelsh.blogg.se

2015-05-30
09:37:49

Ett nytt kapitel

Det känns som att det är på gång att börja ett nytt kapitel i mitt liv, skolan är klar (mer eller mindre) jag har fått ett jobb i två delar på den plats jag älskar mest i hela världen och hela dagarna är fyllda med älskade fyrbenta vänner. Jag flyttade till Halmstad för snart 3 år sedan och trodde jag skulle spendera 3 år i ett litet råtthål i centrum, leva på existensminimum för att ha råd att ha kvar min älskade häst och sedan hitta ett jobb på något fancy kontor.
 
De va inte mycket som blev som jag trodde. För det första har jag inte behövt bo en dag i något råtthål, jag har inte levt på existensminimum, jag funderade allvarligt på att köpa en häst till och fick ett jobb på ett kontor med gräs på taket ;) Men helt ärligt så kunde ingenting blivit bättre än vad det är idag. Jag bor på den bästa platsen på jorden och idag ska jag flytta från min lite mindre lägenhet till min nya lite större, i grannhuset.
 
På torsdag är det dags för opponering på uppsatsen och alla som hittentills läst den tycker den är bra. Varje gång någon tycker den är bra funderar jag över om de läst rätt uppsats, för i mina ögon är den inte bra. Sedan när jag funderar lite så inser jag att kanske är den trots allt inte dålig, kanske är det bara min vetskap om att jag inte lagt ner varken själ eller hjärta eller helt ärligt knappt ens tid på den som får mig att se alla brister. Vetskapen om att jag kan prestera så mycket bättre, men jag har haft så fullt upp med alla hästar som skall tränas och gräsjobbet att uppsatsen prioriterats ner alldeles för långt på listan. Vi har ju klart inte fått något betyg än och med förslaget på betyg kommer det komma kompletteringar oavsett hur bra eller dålig den är, så är det, så funkar högskolan. Men det känns som att en enorm tyngd lyfts från mina axlar iom vetskapen om att detta är det sista jag gör, sedan är jag klar. Sedan har jag en kandidatexamen i arbetsvetenskap, visst låter de fancy ;)
 
Nu ska jag packa! För som sagt, flyttlasset går om en stund! Murgrönan är redan på plats, fönstret va på tok för litet så de blir att köpa en piddestal :P
 
 
2015-05-18
22:33:18

5-årsjubileum!

Den 8:e Maj firade jag och bästa Blomman 5 år ihop och den 13:e maj fyllde han 9 år. Tänk att tiden går så fort, vissa dagar känns de som igår och vissa dagar känns det som evigheter sedan!
 
Så mycket vi har hunnit med och gått igenom och lärt oss och herregud så tighta vi har blivit jag och min älskade luddponny!! Och så mycket planer vi har framåt och så många år jag hoppas få spendera med honom. Tack min underbara vän för att jag fick förtroendet att köpa honom, även om vägen inte varit spikrak så är jag glad för allt den gjort att jag fått uppleva!
 
Känner att updaten i övrigt har mycket att önska, men som sagt, de är lite mycket! Just idag så känns det hoppfullt, just idag känns det som att de blir en uppsats, kanske till och med i tid ;) Just idag är jag dessutom så glad för allt jag har och allt som kommer och känner att även om det är jobbigt och även om det är mycket så kommer ljuset i tunneln närmre varje dag och nu är det inte många dagar kvar innan det blir jätteljust!
 
Tills vi hörs igen bjuder jag på lite bilder från Blommans och min tid ihop! De är blandad kompott från 5 år!
 
 
 
2015-05-08
22:57:40

Fredagsnöje!

Somliga kommer hem på kvällen och kollar på let´s dance och somliga åker ner till skogen och tränar hästar ;)
 
Haft en himla mysig vecka men känner mig väldigt redo för helg och lite ledigt från jobb och skola! Älskar att fylla helgerna med bara hästar och hundar och besök i godisaffären. Samla kraft och energi till måndagen så jag överlever en vecka till. Känns lite ofattbart att om inte ens en månad är det här över. Om jag är klar vet jag inte, och just nu känns det faktiskt som att jag för första gången tvivlar en smula på det även om det säkert löser sig som vanligt.
 
Oavsett så börjar jag känna att jag verkligen är i behov av att det tar slut, till och med jag inser att situationen som den är nu är inte hållbar, det tryter med ork på hög nivå. Det är inte meningen att låta gnällig och jag är högst medveten om att det är självvalt, men ändå, jag tackar min lyckliga stjärna för att det bara är en månad kvar och lever på det sista veckorna!
 
Tills vidare så tränar vi på ;)