dressyrwelsh.blogg.se

2015-02-27
17:41:29

Fredag och dags för helg!

Känner mig nöjd, lämnat in min sista (förhoppningsvis) tenta och vart på ett positivt möte angående uppsatsen. Känns bra, tänk att mina 3 år som student snart är över. Tänk att de har gått så fort! Känns som att det var igår det var den 26 augusti 2012 och flyttlasset gick till Halmstad och nu är det snart slut. Ja, inte tiden i Halmstad såklart, den kommer bli längre, men tiden i skolan.
 
De flesta hästmänniskorna tillbringar antagligen helgen i Göteborg, med show, mässa och shopping. Jag hade gladeligen gjort detsamma och nån gång för någon månad sedan fanns det en tanke om det, men nu känner mig rätt nöjd med att bara vara hemma, pyssla i stallet, rida och roa mina hundar. Kolla på tävlingarna kan man göra hemifrån och även om mässan brukar bjuda på mängder med fina grejer så känner jag inte riktigt att det ryms extra prylar i min budget just nu. Jag vill ha en ny sadel och innan den är inköpt får resten vänta, för brist på prylar har jag knappast.
 
Så bortsett från en tur in till högskolan för att lämna in mina uppgifter så har jag ridit 3 hästar och bara njutit av den fantastiska känsla som de alla bjöd på och resten av kvällen är ett oskrivet kort. Funderar på att åka och handla. Haha, kul fredagskvällsnöje, men jag har inget kul i kylskåpet och någon pratade om att det var jordgubbens dag. Inte vet jag om det stämmer, dessutom tycks det ju lite märkligt att ha en jordgubbsdag i februari, men man ska inte förstå allt och jordgubbar är ju gott så varför inte?!
 
Kunde inte låta bli att ta en sån där "öronbild" idag, min bästa, älskade, underbara luddponny <3 Han bjuder på en enormt pampig ridkänsla just nu, när han är lite extra laddad smyger vi in lite trampträning och några smygfunderingar på passage, längtar ihjäl mig efter att få komma ut på tävlingar och visa upp oss! Bara jag orkar hålla min nerver i styr också :P
 
 
 
 
2015-02-26
15:06:55

99 dagar kvar!

Idag händer det tydligen, idag blir det tvåsiffrigt, idag är det 99 dagar kvar till examen, det betyder 90 dagar till ensiffrigt ;)
 
Otroligt oviktigt vetande, tror jag går ut och rider lite till istället, njuter av solen och vetskapen att min hemtenta är klar, det enda som är kvar är att fixa referenslistan och skriva ut skiten .
 
 
 
2015-02-25
20:09:12

Snart i mål!

Lite bad update här, ber om ursäkt för detta, men jag pluggar!
 
Jepp, så är det faktiskt. Sista hemtentan, bara en C-uppsats kvar. Bara och bara i och för sig, men så ligger det i alla fall till.
 
Så hästande har fått stå tillbaka lite grann, men bara lite! Det går inte att koncentrera sig om man inte känner att man gjort allt annat som man "måste" göra innan. Det vill säga rida. Så jag har planerat min tid lite bättre än vanligt, glott lite mindre på hästannonssidor och sadlar och istället skrivit lite om var i Europa mitt högteknologiska företag bör flytta, hur viktigt det är för vuxna att leka och vad händer egentligen när företag säljer våra känslor som en produkt? Egentligen är det ganska intressant, faktiskt, problemet är bara att det är så hiiiiimla roligt att rida och va i stallet att inte något lekfullt, högteknologiskt, känslosamt jobb i världen kan slå det!
 
Jag önskar att jag fick skriva en kandidatuppsats om hästar, men jag tror inte att det passar in under ett arbetsvetenskapligt relevant ämne :P
 
Hursomhelst har min strategi fungerat ganska bra och alla uppgifterna som skall lämnas in på fredag kommer vara klara ikväll, vilket halleluja moment!! Känner mig nöjd med mig själv!
 
Idag råkade det vara superfint väder så hästarna sa att de ville springa på stranden. Vid det här laget vet nog redan alla att här får alla som dom vill så varför inte liksom, vem vill INTE springa på stranden i solen?! ;)
 
Redo för avfärd med springare nummer 2!
 
 
Nu ska jag fortsätta argumentera för varför London blir a better Place än Smååååland, over and out for tonight!