dressyrwelsh.blogg.se

2014-08-28
14:21:17

Idag gör vi inte mycket!

Det är lite "mellanläge" just nu, slut på sommarjobbet men inte börjat skolan än. Längtar faktiskt till på måndag och att få köra igång höstterminen. 

Idag är dessutom en "mellandag" på alla sätt. Spenderar den med att planlöst göra vad jag känner för när jag känner för det. Jag blir lite rastlös av för mycket ledig tid. Gick en mysig promenad på vår mallorcastrand med hundarna, Fiffi råkade skälla ut en solare i en av sanddynerna, jag skämdes på hög nivå! Om jag hade legat där och solat så hade jag inte heller blivit så road av att bli utskälld av en galen cockerspaniel med ragg. Matte va inte så road, Fiffi tyckte jag borde vara tacksam för hennes fantastiska vaktegenskap. Jag försökte förklara att hon lika gärna kan dumpa den egenskapen, det är ändå ingen som blir de minsta rädd för en skällande krämbulle! 

Blomman fick ha lunch i hagen idag, nöjd cob!


Tror de är dags att tvätta bilen nu! Bara för att ha nåt att göra liksom :P 
2014-08-27
20:21:39

Idag är en bra dag!

Eller kanske till och med en helt fantastisk dag faktiskt! Idag har Fölis kvalat, och vilket kval, helt makalöst bra!! Det är så galet kul med galopp och vi är ett sådant bra team när vi är iväg och sedan är det lite extra kul eftersom jag fått äran att hjälpa till att träningsrida Fölis under våren och sommaren.
 
Utöver att han gjorde ett makalöst bra lopp så skötte han sig som det anstår en stjärna under hela tiden. Det känns verkligen som att vi är på gång igen. Wiiiie, livet när det är som bäst liksom :D
 
Större delen av dagen har alltså spenderats på Jägersro. Hann dock med att svänga inom och regbesiktga släpet innan. Så numer har jag ett 2-tonssläp, erkänn coolt ;)
 
Här är lite bilder från dagen. Världens bästa, coolaste Fölis!
 
Laddar i boxen!
 

Egopic va de här ;)
 
 
Fölis och jag <3
 
Supersnygga SuperFölis!
 
Kvalet!
 
Här finns hela loppet att se, Fölis är nr 5, marinblå dress med orange mössa. Han är den enda hästen med nosmuff på sig. Kolla bara om han kommer iväg. Han blev 3:a. 1:an gick i mål på 50,7, 2:an på 50,8 och Fölis på 50,9, tror det kan kallas ett rätt jämnt lopp ;)