dressyrwelsh.blogg.se

2016-03-26
18:46:03

Glad påsk!

Inledde med en löptur på stranden, fy fan rent ut sagt, det va tungt och jag lät nog som Heffaklumpen, men runt kom vi jag och Fiffi! Fiffi va väl iofs mer som en cockerspanielferrari, så jag talar enbart för mig själv 😉 men jag är väldigt nöjd med att vara igång igen och känner att jag vill försöka fortsätta med det, en liten runda ett par dagar i veckan, bara för att må bra liksom.

Kvällen spenderas i Getinge med familj och vänner, mysigt ❤️

2016-03-25
09:30:00

Låt påsken börja!

Det blev en lång skärtorsdag i Uddevalla igår, man tror alltid det ska gå kvickt, men det tar sin lilla tid. Fiffi hängde med som resesällskap, världens bästa resesällskap, även om hon mest sover ;) Hon var i alla fall väldigt nöjd med att hänga med, hon är alltid nöjd när hon får hänga med och det får hon ju oftast, för jag vill ha henne med <3
 
Idag är det långfredag, grått och duggregnigt, men faktiskt ganska mysigt! Fixat hästarna på morgonen och överväger om jag kanske skulle ta en tur till Stenalyckan under förmiddagen. Något måste ju Blomman och Fiffi få i sitt påskägg! Och kanske hittar jag någon liten påspresent till mig själv också, det händer ju ibland ;) Påsken blir lugn, födelsedagskalas, inflyttningsfest och packning. Tänk att det bara är dagar till flytten.... :D
 
Slängt ut soffan på annons också. Det är dags för något nytt vårt nya hem. Blir nog tyg denna gången, skinn i all ära, men det är förbaskat mycket skönare att sitta i en tygsoffa än i en skinnsoffa..... Dessutom tycker jag nog faktiskt att det är snyggare. Känns så roligt att få en ny lägenhet att inreda. Den nuvarande har aldrig riktigt blivit inredd, Kitty flyttade ju in kort efter mig och då fanns ju inte så mycket utrymme att inreda utan det var ju fullt hus med mina saker, hennes saker, oss och alla hundarna. Dessutom har vi haft turen att få en galet fräsch lägenhet vilket känns jättekul!
 
Mitt sovande resesällskap <3
 
2016-03-23
15:31:24

Mot nya äventyr!

Ibland är det dags för förändring och ibland behövs det förändring. Nu är ett sådant läge, det är dags för något nytt, något annat, någon annanstans. Efter ett antal underbara år på bondgården är det dags för nya äventyr. Denna gång blir det Skåneland, närmare bestämt Ängelholm. Den 1:a april går flyttlasset söder över och jag längtar så. Samtidigt som jag inser att jag kommer sakna det jag har idag. Jag jobbar ju dock kvar så det är ju inte så att jag ska bege mig och aldrig komma tillbaka, men det blir ändå en stor skillnad. Den största skillnaden blir såklart att det blir en tydlig gräns mellan jobb och fritid och det kommer kännas skönt, nu har jag ju både arbetat, haft min fritid och min bostad på ett och samma ställe och det har verkligen varit underbart, men nu behövs en förändring helt enkelt.
 
Blomman ska flytta med, har hittat ett stall som känns toppenbra både i magen och i hjärtat och jag tror verkligen det kommer bli toppen. Dessutom ligger det lyxigt nära nya bostaden vilket betyder att jag inte behöver spilla dyrbar hästtid med att bilresor utan jag kan gå dit på 2 minuter.
 
Lovar att försöka bli lite flitigare med uppdateringen här, sista tiden har varit omtumlande och jag har varit galet trött så jag har prioriterat och då har jag prioriterat livet före bloggen, sunt val måste jag säg ;) Men energi håller på att återvända och jag känner mig galet pepp på livet och på allt nytt som är på gång!
 
Idag var vi nere på Jägersro och gick snabbjobb med träningshästarna. Snabbjobb på tävlingsbanan är det bästa som finns med mitt jobb!