dressyrwelsh.blogg.se

2014-01-27
22:13:17

Som en stor rosa bubbla!

Livet på en pinne i min rosa drömvärld. Idag är livet bra! Det snöar, massa stora fluffiga flingor singlar runt ute! Lycka, tänk om det går att tolka! Blomman har fått nya vinterskor dagen till ära, med sulor för att minska risken för att det vita fluffet fastnar när han patrullerar sin hage. Fiffi har fått en räserrunda i skogen och jag har fått en mango (eller 3).
 
Snart är det Göteborg Horseshow och om en vecka ska jag på en föreläsning med min braiga syster för en mycket braig man som ska lära oss att se livet från den ljusa sidan. Jag tror att jag är rätt bra på att se det från den ljusa sidan, men man kan aldrig bli bra nog. För hur ljust eller mörkt det är påverkas ju onekligen till stor del av hur mycket man väljer att skruva på dimmern. Sedan ibland så blir det strömavbrott och då blir det nattsvart ett tag, men det fixar sig alltid. Just nu är strömmen på och dimmern skapligt uppskruvad hos mig! De har extrapris på Mango på ICA, det är BRA, det gjorde ett par watt på min glödlampa ;) Så idag har jag klämt i mig en och en halv mango alldeles själv.
 
Jag fick dessutom en skapligt soft dag på grund av en inställd föresläsning så jag har egentligen inte gjort annat än att lekt min strömbrytare hela dagen och det är så ljust och fint nu när jag ska gå och lägga mig att jag troligtvis kommer sova fantastiskt. Imorn blir det kiropraktorn på morgonen och sedan en tur till Mellbystrand för lite (mycket) slingor! Min frisyr ska bli BLOND igen, fatta vilken lycka, haha, perfekt på "ljushuvudet" här.
 
Shit, dags att gå och lägga sig nu tror jag, innan det spårar ur fullständigt ;) Trevligt att ni tittar in, det är kul när man ser att det faktiskt finns ett gäng som läser vad som skrivs här! :) Go natt på er!
 
 
2014-01-25
20:33:19

Hääääälg!

Det är lördag och jag är ledig och det är så galet megaskönt så det finns inte ord!
 
Har njutit av min lediga lördag med att göra absolut inget alls och lite annat. Tog en tur till Mellbystrand i förmiddags i hopp om att jag skulle hitta något kuligt i Lifestylebutiken till mitt hem, men nope, idag fanns det ingenting jag ville ha. Inte där, inte på Kappahl, inte på Lindex, det är inte så vanligt. Men det är ju skönt att det är så också ibland =P Jag är lovad en tur till Falkenberg och en väldigt lööövely butik en dag när det finns tid och lust och möjlighet. Vi sparar helt enkelt pengarna tills dess istället :)
 
Sedan spenderade jag en stund i min soffa med Fiffi, att vila sig i form är helt klart underskattat ;) Tog mig i kragen och gick ut och roade min häst nån gång på eftermiddagen, sedan passade vi hela stallet för fodring och fix och sedan kom Kitty och rastade mig och alla hundarna. Tur, Fiffi behövde rastas, jag också. Och även om vila sig i form är en underskattad träningsform så sägs det ju att varierad träning är det bästa.... =P
 
Just det, jag har tvättat också. Haha, andra folk går på krogen och jag tvättar, jaja, så kan de va!
 
Nu ska jag gå ut och krama Blomman gonatt och sedan ska jag inta soffan. Ikväll är det tydligen nån galoppserie som bör ses, så vi kör väl på det. Vi har ju ändå inget bättre för oss!