dressyrwelsh.blogg.se

2016-02-16
16:34:59

Vårväder och vinterkyla!

Det är strålande väder och när man tittar ut genom rutan så ser det så himla varmt och mysigt ut, lycka! Så går man ut och inser att det är minusgrader och stenhårt i marken, inte precis vad man önskar när man vill hålla igång hästarna och inte har ridhus :/
 
Men det är som det är, man får lasta och åka och rida där det går, ridhus eller stranden, det är inte mycket annat att göra, det blir knappast bättre av gnäll ;)
 
Blomman fick vila idag, han går ungefär varannan dag just nu och det fungerar super, dels hinner jag och dels verkar han må både fysiskt och psykiskt bra av det. Längre fram när förutsättningarna blir bättre med plusgrader och vår kommer han gå mer, men då kommer han å andra sidan vara i bättre kondition också.
 
Ikväll ska vi köra flyttlass, Kitty och större delen av kennelklubben håller på att flytta ut. Känns lite ofattbart än sålänge. Tänk att vi bott såhär ända sedan slutet på juli förra året, det är en ganska imponerande lång tid. Det kommer bli tomt och konstigt och skönt på samma gång. Svårt att beskriva. Imornkväll drar vi hem till Blekinge med hela kennelklubben. Pappa fyller år och det vill man inte missa!
 
Bjuder på en bild från stranden i eftermiddags och en från stallet imorse, även om det är lite fruset så är det helt underbart!