dressyrwelsh.blogg.se

2014-01-27
22:13:17

Som en stor rosa bubbla!

Livet på en pinne i min rosa drömvärld. Idag är livet bra! Det snöar, massa stora fluffiga flingor singlar runt ute! Lycka, tänk om det går att tolka! Blomman har fått nya vinterskor dagen till ära, med sulor för att minska risken för att det vita fluffet fastnar när han patrullerar sin hage. Fiffi har fått en räserrunda i skogen och jag har fått en mango (eller 3).
 
Snart är det Göteborg Horseshow och om en vecka ska jag på en föreläsning med min braiga syster för en mycket braig man som ska lära oss att se livet från den ljusa sidan. Jag tror att jag är rätt bra på att se det från den ljusa sidan, men man kan aldrig bli bra nog. För hur ljust eller mörkt det är påverkas ju onekligen till stor del av hur mycket man väljer att skruva på dimmern. Sedan ibland så blir det strömavbrott och då blir det nattsvart ett tag, men det fixar sig alltid. Just nu är strömmen på och dimmern skapligt uppskruvad hos mig! De har extrapris på Mango på ICA, det är BRA, det gjorde ett par watt på min glödlampa ;) Så idag har jag klämt i mig en och en halv mango alldeles själv.
 
Jag fick dessutom en skapligt soft dag på grund av en inställd föresläsning så jag har egentligen inte gjort annat än att lekt min strömbrytare hela dagen och det är så ljust och fint nu när jag ska gå och lägga mig att jag troligtvis kommer sova fantastiskt. Imorn blir det kiropraktorn på morgonen och sedan en tur till Mellbystrand för lite (mycket) slingor! Min frisyr ska bli BLOND igen, fatta vilken lycka, haha, perfekt på "ljushuvudet" här.
 
Shit, dags att gå och lägga sig nu tror jag, innan det spårar ur fullständigt ;) Trevligt att ni tittar in, det är kul när man ser att det faktiskt finns ett gäng som läser vad som skrivs här! :) Go natt på er!