dressyrwelsh.blogg.se

2016-07-28
18:58:01

Dressyrtävling i Laholm

Dagens start avklarad, vår första start som hästekipage och vår första dressyrtävling på 5 år. Jag är så nöjd och så glad och så stolt över vår insats idag och allra mest glad och nöjd och stolt är jag över min fantastiska lilla häst! Jag lyckades hålla mina tävlingsnerver i styr, jag är helnöjd med klassvalet och jag känner att blev väldigt rättvist bedömda.
 
Vi startade som första ekipage i klassen vilket kändes rakt igenom skönt! Det blir inte så många hästar på framridningen eftersom detta var den enda klassen som startade kl 13 och vi fick helt nysladdad bana. Vädret va med oss och vi fick lagom varmt och soligt. Vi red ihop 64,5% vi fick många 7:or, en felridning, en felplacerad galoppvolt och slutkommentaren "Jättefin häst med utstrålning! Brister idag i bjudningen och blir lite 4-taktig i galoppen". Och det var precis så det va, han va kanonfin på framridningen, men blev lite spänd och hamnade lite "bakom" mig när vi kom in på banan.
 
Så vi kommer igen, jag har hittat lite tävlingar här och där som jag tycker verkar lämpliga för oss inom rimligt avstånd. För det här var jättekul! Särskilt när man lyckas hålla sig lagom nervös och det inte slutar med att jag håller på att svimma påväg in på banan när det är vår tur ;)
 
Här är lite bilder från dagen! Mina fantastiska stallkamrater hängde med och supportade, vi trivs verkligen helt underbart bra med dom och den gården, det känns som att vi liksom bara hittade hem <3