dressyrwelsh.blogg.se

2015-05-30
09:37:49

Ett nytt kapitel

Det känns som att det är på gång att börja ett nytt kapitel i mitt liv, skolan är klar (mer eller mindre) jag har fått ett jobb i två delar på den plats jag älskar mest i hela världen och hela dagarna är fyllda med älskade fyrbenta vänner. Jag flyttade till Halmstad för snart 3 år sedan och trodde jag skulle spendera 3 år i ett litet råtthål i centrum, leva på existensminimum för att ha råd att ha kvar min älskade häst och sedan hitta ett jobb på något fancy kontor.
 
De va inte mycket som blev som jag trodde. För det första har jag inte behövt bo en dag i något råtthål, jag har inte levt på existensminimum, jag funderade allvarligt på att köpa en häst till och fick ett jobb på ett kontor med gräs på taket ;) Men helt ärligt så kunde ingenting blivit bättre än vad det är idag. Jag bor på den bästa platsen på jorden och idag ska jag flytta från min lite mindre lägenhet till min nya lite större, i grannhuset.
 
På torsdag är det dags för opponering på uppsatsen och alla som hittentills läst den tycker den är bra. Varje gång någon tycker den är bra funderar jag över om de läst rätt uppsats, för i mina ögon är den inte bra. Sedan när jag funderar lite så inser jag att kanske är den trots allt inte dålig, kanske är det bara min vetskap om att jag inte lagt ner varken själ eller hjärta eller helt ärligt knappt ens tid på den som får mig att se alla brister. Vetskapen om att jag kan prestera så mycket bättre, men jag har haft så fullt upp med alla hästar som skall tränas och gräsjobbet att uppsatsen prioriterats ner alldeles för långt på listan. Vi har ju klart inte fått något betyg än och med förslaget på betyg kommer det komma kompletteringar oavsett hur bra eller dålig den är, så är det, så funkar högskolan. Men det känns som att en enorm tyngd lyfts från mina axlar iom vetskapen om att detta är det sista jag gör, sedan är jag klar. Sedan har jag en kandidatexamen i arbetsvetenskap, visst låter de fancy ;)
 
Nu ska jag packa! För som sagt, flyttlasset går om en stund! Murgrönan är redan på plats, fönstret va på tok för litet så de blir att köpa en piddestal :P