dressyrwelsh.blogg.se

2016-12-03
13:31:58

Shoppingtime!

Ibland behöver man förnya gardroben lite, ut med gammalt och tråkigt och in med nytt och fräscht! Jisses vad saker jag köpt och sålt genom åren, en del ångrar jag att jag sålt, andra minns jag inte förrän jag trillar över någon gammal bild och saknar de tills jag återigen glömt att jag haft dom och vissa förstår jag inte varför jag ens köpt från början. Just nu har jag haft en rensning, det var ju delar av den rensningen som sedan stals, men rensingen var ändå för att bli av med överflödet av saker jag ändå inte använder och pimpa till det med lite nya saker som jag tycker om och som ska användas. Alltså färre nya saker in än gamla saker ut!
 
Idag blev det en tur till Börjes och lite nya inköp, "transportskydd", tröja och svanssnöre. Jag har inte ett enda täcke med bensnöre längre, jag förstår verkligen inte poängen. Ligger täcket inte bra med ett svanssnöre så är det inte ett täcke som passar in i Blommans garderob, så är det bara. Känner mig väldigt nöjd med inköpen och längtar efter att få prova!
 
Ikväll blir det julbord, imorn fika med en kompis och sedan hemfärd mot Ängelholm igen någon gång på eftermiddagen/kvällen. Nästa helg ska vi tävla, årets sista start, sedan blir det lite vila över jul och sedan igång igen med trimmning inför våren! Det är så roligt att vi kommit igång!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: